Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

När du läser Restaurang- och livsmedelsprogrammet vistas du i en miljö full av inspiration, skaparglädje, hantverk, service och passion för goda smaker! Vi vill att du ska få upptäcka allt positivt som finns i matens värld och lär dig grunderna för att arbeta som kock eller servitör, som bagare och konditor eller för att arbeta med färskvaror och delikatesser. Framtidens stjärnkockar, konditorer, bagare, hovmästare, restaurangchefer, bartenders, servitörer och kallskänkor är dina klasskompisar. Vi hämtar inspiration från varandra, från våra samarbetsrestauranger och från våra utbytesskolor runt om i Europa. Välkommen du också! Programmet finns på Ester Mosessons gymnasium Ester Mosessons gymnasium
HÄR FÅR DU VETA MER:
Öppet hus

Välkommen att se hur vi har det! På öppet hus får du träffa elever och lärare som berättar mer om hur det är att plugga på Ester Mosessons gymnasium.

Besök hemsidan

På skolans hemsida hittar du information om program etc.